Landmeter-expert met ervaring

Gedreven om projecten steeds tot een goed einde te brengen

Zelfstandig landmeter-expert

Ik, Koen Van Holder ben afgestudeerd in 2009 als landmeter-expert en na enkele jaren ervaring ben ik in 2015 als beëdigd zelfstandig landmeter-expert gestart. U kan mij terugvinden op het tableau van Landmeters-experten onder het nummer LAN14 1607 en ben tevens lid van de Koninklijke Confederatie der Landmeters-Experten (KCLE).

Ik ben gedreven om projecten steeds tot een goed einde te brengen, zowel om een project binnen een specifieke termijn af te werken maar tevens om de nodige nauwkeurigheid en details aan te leveren die genoodzaakt zijn binnen ons beroep. In combinatie met nieuwe technologieën en mijn passie om steeds bij te leren blijven we innovatief.

Na 6 jaar kwam mijn echtgenote, Daisy Debrouwer, tevens landmeter-expert mee in de zaak. Hierdoor kunnen we onze klanten sneller van dienst zijn zonder in te boeten aan de voordelen van een familiaal kantoor waarbij elk dossier even belangrijk is en details niet verloren gaan.

Daisy studeerde tevens in 2009 af en heeft tevens de nodige ervaringen opgedaan zowel bij de kleine zelfstandige als bij openbare diensten waardoor ze een perfecte aanvulling is voor ons bedrijf.